Hyacint, blomst af solguden Apollo

Vintergækkerne er her allerede, og krokusene. Du ser dem overalt. Om lidt, så åbner portene til Keukenhof igen. Et spørgsmål om tålmodighed, så vil vi nyde alle de farverige løgblomster igen. For dem, der ikke har den tålmodighed, er der potteløg. For eksempel vidunderligt duftende hyacint.

Potteløg er blomsterløg, der er blevet plantet i potter og skåle med pottejord efter en særlig behandling. Løgene tror, ​​det allerede er forår og begynder at blomstre. Dette giver dig mulighed for at nyde disse smukke blomster midt om vinteren. Så forårsfeber.

Hyacinter
duftende løgblomst
blomstrende rødt
løgblomster i potter
Pærer-i-potter
Placer løg i potter på din terrasse. Gøre dig glad. At have travlt udenfor med disse bloomers giver dig også ny energi. Frisk luft, strålende forårsfarver… hvad mere kan man ønske sig.

Hyacint
De fleste hyacinter og mange påskeliljer spreder en dejlig sød blomsterduft. Hyacinten fås i klassiske farver som pink, hvid og blå, men også i nye nuancer som lilla, laks og blød gul.

Hyacinten kom til Europa fra Tyrkiet, Syrien og Libanon i det 16. århundrede. Omkring det 17. og 18. århundrede var hyacinter så eksklusive, at kun velhavende aficionados kunne købe løgene. I dag har alle råd til denne farve- og duftblomst.

Related Posts